Papp Dominik & Zsombor fotógaléria

Kata és Miki üdvözöl a honlapon. Olvasd el az impresszumot ITT! FULLHD KÉPEK ITT! VIDEÓK ITT! (2014 május 13)

Menü » Főoldal / Impresszum

Először is köszönjük, hogy időt fordítasz az impresszum elolvasására!

Jelenleg a regisztráció engedélyezve van, az oldalon mindenkinek lehetőséget adunk saját maga beregisztrálására. A linket keresd a bal alsó sarokban. :) Regisztráláskor olyan e-mail címet adj meg, amelyet egyértelműen azonosítani tudunk, különben megkérdezzük, hogy ki vagy és ha nem válaszolsz szépen, akkor ki fogunk törölni a rendszerből. Csak a családtagok, barátok és ismerősök regisztrációját hagyjuk jóvá.

A rendszer használatához alapvetően nincsen szükség regisztrációra, mert anélkül is meg lehet tekinteni a nyilvános képeket. Mindazonáltal csak egy-két kép található meg a nyilvános részben, minden más megtekintéséhez be kell regisztrálni. Regisztráció után az adminisztrátorok még besorolnak egy kategóriába (család, barátok vagy egyéb) és miután ez megtörtént onnan kezdve láthatod a kategória jogosultságának megfelelő webalbumokat és képeket.

Az oldal jobb felső sarkában lévő legördülő menüvel lehet változtani az oldal megjelenésén. Mi a stripped* témákat ajánljuk, ezzel teszteljük az oldalt is, ezzel a legszebb a megjelenés.

A képekeket a rendszer segítségével sajnos csak egyenként lehet letölteni, a képnézetben látható letöltés gombbal. A képeket FullHD minőségben (1920 pixeles méret, 90-es JPEG minőség és EXIF adatok) tesszük elérhetővé. Ha nincs ott a letöltés gomb, akkor az adott képnek nem érhető el nagy minőségű verziója. Frissítés: kövesd az oldal tetején lévő "FULLHD KÉPEK ITT!" linket.

Lehetőség van megjegyzéseket fűzni a fotókhoz és beállítani kedvenc képeket, melyeket azután egy külön menüpontban bármikor keresgélés nélkül újra megtekinthetsz.

A rendszer lehetőséget nyújt némi testre szabásra (köztük pl. jelszó váltás, megjelenési beállítások változtatása, fel- ill leiratkozás a hírlevélről). Ehhez válaszd az oldal alján látható testreszabás linket. Alapból az emailben történő értesítés ki van kapcsolva és a regisztrációkor nem kérdezi meg a rendszer, hogy kéred-e. Javasoljuk, hogy kapcsold be az értesítést és akkor az újonnan feltöltött képekről automatikusan küldünk egy levelet.

Kellemes böngészést kívánunk!
Dodó, Kata és Miki

A képgaléria alapja a Piwigo galéria rendszer.

A Piwigo egy aktív közösség (felhasználók és fejlesztők) által épülő webes képgaléria. A Piwigo könnyű testreszabhatóságát extra bővítmények biztosítják. A hab a tortán, hogy a Piwigo nyílt forráskódú és ingyenes.

Látogasson el a Piwigo magyar nyelvű honlapjára

A Piwigo magyar fordításának karbantartói (ABC sorrendben):

.... köszönjük munkájukat